Nyhetstorka?

Anders Södergren har vunnit VM-silver idag. Fantastiskt. Södergren som för inte alls länge sedan fick genomgå en opereration för misstänkt testikelcancer. Och nu är alltså mannen tillbaka mindre än ett år senare och åker hem ett VM-silver. Imponerande.

Vad gör då Aftonbladet? Jo, man försöker skapa en "nyhet" om att den svenska tv-kommentatorn, Anders Blomqvist, visade upp glädje då ryssen föll i kurvan före upploppet. Jag blir så otroligt trött på denna politiskt korrekta skittidning. Den är inte ens värd att torka sig i arslet med. (Metafor, tidningspapper är ju jätteoskönt där). Jag hade blivit mer förvånad om kommentatorerna inte hade visat några som helst känslor. Sverige har alltid varit objektiv. Inte ens i TV år 2009 tillåts vi ha partiska tv-röster. Inte enligt Aftonbladet iallafall, som väl helst hade sett att Södergren artigt stannat upp och hjälpt ryssen på fötter igen.

Jag saknar tiden då Chris Härenstam återfanns på Eurosport. På den tiden kunde han gå upp i falsett över en bruten nagel.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidor/article4477145.ab

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback