Slutkörd

image71

HÅRDA DAGAR ATT SE TILLBAKA PÅ. Det är väldigt sällan jag känner mig bakfull två dagar i rad pga. ett och samma tillfälle, men nu är det snudd på. Krökat sönder mitt immunförsvar har jag också gjort, för vinterns första förkylning är på ingång.

Eftersom jag inte har koll på vilken dag det är utan att tjuvtitta på kalendern väljer jag att kalla juldagen för endast juldagen. Traditionsenligt åkte vi in ett gäng till Möbeln och hade det kalas. Alltid trevligt att träffa folk man inte sett på länge. Det är juldagarna på möbeln som håller halvtaskiga kontakter levande efter många års slitage.

Ikväll fyller Doo år, så vi ska dit och stöka till i hans kök. Sen borde det vara nyår inom några dagar om jag inte är helt fel ute?

God Jul!

Jag skulle vilja önska familj, släktingar, vänner, ovänner,  personer jag blivit erbjuden sex av, personer jag blivit nekad sex av, korvförsäljare, gråhåriga och mellanösterns alla terrorister en riktigt God Jul!

Fredag före jul

TÄNKTE LÄGGA MIG TIDIGT IGÅR. Så ringde Erik runt tio och frågade vart jag höll hus, vi skulle ju äta middag på Bennys igår, vilket jag totalt tappat. Men eftersom han allt som oftast befinner sig i Malmö tog jag bilen och åkte dit, utan att äta. Jocke var också med. Efter dom hade ätit klart åkte vi hem till Erik och spelade FIFA08 på PS2. En dosa fungerade inte, så vi åkte hem till Jocke i Uppsala istället. Han hade två fungerande dosor och ett playstation 3 dessutom.

Sen kom jag hem efter sex någon gång imorse. Tvekade lite på om jag verkligen skulle gå och lägga mig, men insåg att det skulle bli en väldigt värdelös fredag om jag inte fick några timmars sömn. En värdelös fredag verkar det för övrigt bli ändå.

Jag har flera räkningar att betala. Jag har tre av fyra julklappar kvar att köpa. Jag har en massa praktiska saker att ordna inför flytten.

...Men det skiter jag i.

Honda Fitta - Ungkarlsbilen

image69

KAN INTE LÅTA BLI. Hondas senaste modell, som främst är tänkt att säljas i Asien har fått ett namn som inte passar så värst bra i vårt land. Eller vad säger man om Honda Fitta? Man kan bara spekulera i vilken slogan som kommer användas. Här är mitt förslag:

"Honda Fitta - Alla vill ha en fitta. Det tar emot att låna ut den till vänner, men vem kan neka när det ber om att få provåka din fitta?"

Dumpa gärna ditt eget förslag.

Saker-man-inte-tror-sig-behöva-listan

image68

TVÅ VECKOR. Sen flyttar jag dit båten på bilden så vackert ligger och guppar. Sanningen är att jag har alldeles för mycket praktiskt att ordna fram till dess. Jag behöver saker; att sitta på, äta på, titta på, att sysselsätta mig med och andra småsaker som man inte har en aning om att man faktiskt behöver. Lätt att inte se dom sakerna när man bor hemma och har alltind uppdukat för sig.

Saker-man-inte-tror-sig-behöva-Topp 3:
1. Konservöppnare. Man står hungrig och nöjd med att man snart ska få sin konserverade budgetmat. Man noterar saknaden först när det är för sent och hela måltiden slutar med att man förstört sin bästa kniv i desperata försök att öppna skiten.

2. Tvättmedel. Jag är kort och gott helt värdelös på att tvätta, även när denna resurs finns att tillgå. Sannolikheten att min första tvätttid blir under mitt första hembesök är stor. Två blå IKEA-kassar och jag kommer hem första helgen som den sista rena strumpan är slut.

3. Skruvmejsel. Mina möbler kommer stå omonterade och mina tavlor lutade på väggen.