Nike

Idag har jag märkesbög-handlat lite. Tog en sväng förbi relativt nyöppnade Nike Factory Store och kunde inte låta bli att handla lite. Inget att placera i den eleganta kategorin, men väldigt användbara grejer. Röda Nike mjukisbyxor, en vit Nike t-shirt med texten "just do it" i versaler över halva magen. Väldigt retro-chick, tyckte Karl. Ett par svarta korta shorts som man säkert både kan bada och grilla korv i. Tre stycken korta strumpor. Jag vet inte ens vad det officiella namnet är. Korta strumpor går väl? Till slut rev jag också åt mig ett rött Nike badlakan. Framme vid kassan hittade jag en Key chain också, som jag hade tänkt hänga badgen i. Allt detta under tusenlappen tycker jag var riktigt bra.

Tänkte även köpa en matchande röd hood-tröja, men eftersom man bara fick ta med sig 3 plagg in i provhytten blev jag lite putt och satte tillbaka den på dess ursprungliga plats. Fråga mig inte varför jag inte bara kunde prova den ute i butiken ovanpå min kortärmade skjorta.

image53

Mjukisbyxor Nike, Tee Nike,
Strumpor x 3 Nike,Shorts Nike,
Badlakan Nike, Key chain Nike

Skor, byxor och ett stycke shorts

Jesus, vad jag fyndade igår. Riktigt nöjd med min småturliga gårdag som resulterade i fyra nya plastpåsar inklusive innehåll. Jobbade först fram till tolv, sen hämtade Micke upp mig på Arlanda och vi åkte vidare in mot Stockholm. Först åkte vi hem till honom i Hornstull och tog en promenad runt liljeholmen. En sådan vandring gör en hungrig och vi tog bilen till East där det bjöds på fläskkarré och wokade grönsaker. Eller Pork Stir-fry som den egentligen heter. Mätt och nöjd öppnade jag sedan plånboken vilket resulterade i detta: Ett par vita låga Converse-skor. Väldigt originellt, men jag har letat länge efter dom här dojorna och aldrig lyckats hitta någon passande storlek till mina jättefötter. Fick dom en hundring billigare pga. den udda storleken också. Är jag ett freak som har 45? Jag trodde det var relativt normalt ändå. Sen sprang jag på ett par röda byxor från Filippa K på Åhlenes City. Nedsatta fyrahundra kronor av någon anledning. Passar perfekt till lite svalare sommarkvällar; uppvikta tillsammans med ett par kritvita tygskor utan strumpor i.

Hade också ett ärende till NK för att försöka på tag på Ralph Laurens tennisshorts. Dom fanns inte av någon skitdålig anledning. Blev lite putt, gick till H&M på Hamngatan och köpte ett par gråa istället. Lite längre som slutar precis ovanför knäna. Passar perfekt till en vit skjorta till exempel. Billiga som fan. Sista fyndet gjorde jag på Urban Outfitters. Hittade, till min stora förvåning, ett par vita canvas. Inte vilka som helst, utan dom som jag varit löjligt nära flera gånger nu att beställa från whiteplimsolls.com. Jag tänkte ta två, men det blev bara ett par. Får se hur dom håller. Blir ett återbesök i dagarna om mina fötter trivs med dom.

Bilder kommer upp under kvällen. Håll utkik!

Fiddish 2001-2007

image51

Jag kommer sakna dig, kompis.

Sommarplaner

image50

Haft ledigt i två dagar nu. Helt meningslöst då alla kompisar ändå tillbringar förmiddagarna på diverse arbetsplatser ute i Uppland. Känns som att jag lika gärna kunnat jobba, eller det optimala; jobba och "spara" dessa dagar till slutet av juli/början av augusti. Har äntligen fått bekräftat att mina byten har gått igenom så nu har jag iallafall två veckors semester i slutet av juli och en vecka i mitten av augusti. Skönt. För att vara semester är jag väldigt uppbokad. Blir väl så när man inte har mer än två veckor att klämma in allting på. 18 juli har jag för avsikt att åka ner till Malmö. Hälsa på Erik och numera också Lars. Har planerat in en tripp över till Köpenhamn.

Får jag någon av gossarna med mig blir det nog Berlin också med flyg från Kastrup. Smidigt. Vistelsen avslutas(?) med bortafight i Helsingborg, får se om jag blir kvar några dagar efter det eller om jag beger mig hemåt med de andra 08:orna.

Den 26:e juli åker jag och mina hombres upp till Östersund för att ge järnet på Storsjöyran. Något slags nytt festivaltåg som vi ska åka med upp. Blir säkert lyckat. Ni hittar mig på dessa spelningar: Mando Diao, Neverstone, Moneybrother, The tough alliance, The Hives, Fibes, Oh fibes!, Millencolin, The Ark, Snook samt Timbuktu & Damn!

Frågan är hur jag ska lyckas klämma in en vecka vid medelhavet i mitt hårt skruvade schema?

om 3 veckor ska jag och Doo bli golfare. Kursen bokad och klar, har även skakat fram ett halvset som den glada amatör man är. Nu är det bara outfiten som fattas. Kan inte låta bli att slänga upp bilden. Visserligen är den väldigt tennis-inspirerad, men dom vita Ralph Lauren-shortenär snuskigt snygga. Svåra att få tag på i Uppsala kan jag tänka mig. NK borde ha.



Studentbilder 2007

image39

image42

image47

BB-shorts

Uppsala några timmar igår tillsammans med tvillingarna. Mest för att finnas med som något slags smakråd, men också för att kika om det dykt upp någonting nytt sen senast jag satte min fot i staden. Sprang över ett par stekheta Björn Borg-shorts inne på Janemars och kunde inte låta bli att slänga fram kortet. Stämmer inte helt överrens med vad jag i månader har letat efter, men bra snarlikt. Kommer fortfarande hålla ögonen öppna efter ett par vita. Dom här fanns bara i rött och svart, valet föll på rött; Baywatch-skadad.

image36

Idag har jag legat ute och stekt hela dagen. Det faktum att jag är ledig imorgon har lett till att jag kunnat slappna av på allvar också. En ledig dag som följs av en arbetsdag blir inte riktigt en ledig dag.Tråkigt nog jobbar jag hela helgen, om nu nånting som är två dagar kan kallas för "hela". Imorgon blir det studentfirande iallafall. JL-kavajen åker förmodligen på, för första gången i år. Mat, kall öl, glada människor och en krogrunda framåt kvällen som jag missar.

Jag skulle kunna hoppa hopprep en hel oändlighet för att slippa jobba på lördagmorgon.

Buh för bio.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket för att förbättra världen. Den mesta vakna tiden har tillbringats ute på Arlanda. Jobbet med andra ord. Jag har en förmåga att sova lite för länge när jag börjar först på eftermiddagen. Det blir liksom ingenting kvar av dygnet efter att man har jobbat klart. Well well, jag gick upp runt halvtolv-tiden, stressade fram lite frukost beståendes utav några smörgåsar, ett glas apelsinjuice, två kokta ägg och två muggar kaffe. Eftersom vädret också inbjöd till utomhusaktiviteter blev terrassen mitt självklara val. Det märks att det börjar bli sommar.

Jag var på bio igår. Tarantinos nya superduperfilm Death proof. Kanske den sämsta film jag någonsin sätt; och då är jag ändå snäll. Visst, den är jäkligt snyggt gjort och passande soundtrack, men det är mer av en självklarhet när man pratar om Tarantinos filmer. Nej, ruskigt besviken på den. Bio har sina nackdelar. En film som man har hemma framför tv:n kan man iallafall välja att stänga av, det funkar inte riktigt på bio. Man sitter kvar och hoppas att den sista kvarten kommer utveckla sig till ett rent mästerverk. Men det gör det ju sällan. Film är bäst hemma. Tidigare tyckte jag åtminstone att fåtöljerna på bion var übersköna att sitta i. Det är dom inte längre, endast popcornen håller klassen på biograferna numera - och då köpte jag inte ens det igår.

Nu ska jag gå till sängs och läsa lite Stieg Larsson. Jag är inne på andra delen av Millennium-serien; Flickan som lekte med elden. Föga överraskande verkar den vara precis lika bra som Män som hatar kvinnor.

Linus, min vän.

Har varit en jobbig dag. En av mina närmsta vänner höll på att mista livet idag. Han vårdas nu på intensivavdelningen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Jag vill inte ens tänka på vad han under eftermiddagen och kvällen har opererats för. Allt annat man annars prioriterar känns vid såna här tillfällen så jävla meningslösa. Hela den här bloggen är en enda stor soptipp med oviktiga prylar. Det känns konstigt, fel och overkligt. Man vill bara blunda och höra att allt är ett enda stort missförstånd. En feldiagnos. Ett misstag. Det jobbigaste är nästan att man bara tvingas sitta här och inte göra ett skit. Imorgon spelar vi match mot VP. En viktig match, har det låtit hela veckan. Ordet viktig har idag fått en ny innebörd. För vad spelar det egentligen för roll?

Kämpa, Linus.


image33

I'm back, mothafuckers!



154126-30

Tjena. Var ett tag sedan. Jag har haft ett rejält uppehåll, för att få rätsida på mitt liv. Nej då, så dramatisk ska jag inte utge mig för att vara. Tröttnade helt enkelt. Nu är jag dock på hugget igen; om det är pga. det ljuvliga vädret som tittar ner på oss eller om det bara är ett litet behov av att få skriva av sig lite låter jag vara osagt. Dessutom känner jag mig lite tråkig av att kommentera andras bloggar utan att ha något eget på benen. Det känns lite som att gå på fest och dricka upp andra gästers sprit, ungefär.